Descargar Animals de Rock and Roll: Una Visio Musical i Social de l Espanya del 70 en PDF de Angels Bronsoms

Descargar Animals de Rock and Roll: Una Visio Musical i Social de l Espanya del 70 en PDF de Angels Bronsoms año 2007

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Animals de Rock and Roll: Una Visio Musical i Social de l Espanya del 70
 • Autor del libroAngels Bronsoms
 • Fecha de publicación: 22/7/2007
 • EditorialPORTIC
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónMúsica
 • ISBN: 9788498090338
 • Valoración del libro: 4.93 de un máximo de 5
 • Votos: 45
 • Autor(a) de la reseña: Inhué Tapia
 • Fecha: 31/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.94 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 240
 • Incluye un resumen PDF de 28 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Encara que sembli estrany, la movida madrileña va néixer a Barcelona. A començaments dels anys setanta, Madrid era encara una ciutat massa grisa i funcionarial perquè hi florís una generació d'artistes joves amb ganes de trencar esquemes. Les condicions eren més favorables en la Barcelona inconformista que va veure néixer el boom de la narrativa hispanoamericana, la gauche divine, la Nova Cançó i les reivindicacions polítiques. En aquest ambient de canvi i revolta van fer els primers passos músics com Alaska o Ramoncín, el productor Gay Mercader, artistes plàstics com Mariscal, Ouka Lele o la fotògrafa Maria Espeus, periodistes musicals com Àngel Casas o Carlos Bosch, editors de revistes mítiques de la dècada, el fundador de Zeleste, Víctor Jou, o Antoni Miró, que abans de ser dissenyador de moda va provar la seva faceta com a músic. Aquest llibre és una radiografia d'aquell moment; un llibre de veus amb els representants d'aquesta generació heterogènia que va introduir les noves tendències artístiques dels convulsos anys setanta: del reagge al punk passant per l'estètica pop que, a l'Estat espanyol van cristal·litzar en la dècada següent.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - WORD - PDF - TXT - EPUB - RB. Compresión disponible Z - TAR.BZ2 - TBZ - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Ivoox - Mediafire - Torrent - MEGA - FreakShare - Google Drive - Dropbox
Votar:

Otros libros de la editorial PORTIC

Otros libros del género o colección Música

Otros libros del año 2007

Otros libros en el idioma Catalán