Descargar 501 Cançons Catalanes que has de Conèixer Abans de Morir en PDF de Jordi Bianciotto I Clapes

Descargar 501 Cançons Catalanes que has de Conèixer Abans de Morir en PDF de Jordi Bianciotto I Clapes año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: 501 Cançons Catalanes que has de Conèixer Abans de Morir
 • Autor del libroJordi Bianciotto I Clapes
 • Fecha de publicación: 29/12/2014
 • EditorialARA LLIBRES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónMúsica
 • ISBN: 9788415642930
 • Valoración del libro: 4.05 de un máximo de 5
 • Votos: 66
 • Autor(a) de la reseña: Ana María Álvarez García
 • Fecha: 28/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.3 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 400
 • Incluye un resumen PDF de 39 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: «Noia de porcelana», «Boomerang», «Lo tio Pep», «Papa, jo vull ser torero», «El cant dels ocells», «Jenifer», «Batiscafo Katiuskas», «Boig per tu», «Qualsevol nit pot sortir el sol»… Des de La Trinca i Serrat, passant per Lax’n’Busto i Sopa de Cabra, fins a Mishima i Manel. Cançons de tots els temps i de tots els gèneres, que parlen de nosaltres, de la nostra llengua, de la nostra música i del nostre país, i que ens evoquen milers de records amb cada estrofa i amb cada tornada. 501 cançons catalanes, 501 petits homenatges. Per saber-ho tot de les nostres cançons més emblemàtiques i dels nostres músics de capçalera; per conèixer com es van gestar les melodies i les lletres que han marcat les nostres vides; per descobrir les noves veus que destaquen al panorama català; per recórrer de la mà de la música la història del nostre paisatge emocional.Les cançons d’ahir i d’avui magníficament seleccionades i comentades amb tot luxe de detalls i anècdotes sorprenents pel periodista musical de referència, Jordi Bianciotto, i acompanyades de declaracions inèdites dels mateixos artistes: què, com, quan i per què! Un regal il·lustrat per a l’oïda; per recordar, descobrir i tornar a emocionar-nos amb la nostra música. LES 501 MILLORS CANÇONS CATALANES I GAIREBÉ CAP GRALLA!
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - WORD - DOC - TXT - PDF. Compresión disponible GZ - RAR - ZIP - ARJ
 • Servidores habilitados: FileServe - Torrent - SendGB - Dropbox - Mediafire - MEGA - Google Drive
Votar:

Otros libros de la editorial ARA LLIBRES

Otros libros del autor Jordi Bianciotto I Clapes

Otros libros en el idioma Catalán