Descargar Born to run (Cat): Memories en PDF de Bruce Springsteen

Descargar Born to run (Cat): Memories en PDF de Bruce Springsteen año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Born to run (Cat): Memories
 • Autor del libroBruce Springsteen
 • Fecha de publicación: 22/9/2016
 • EditorialMALPASO EDICIONES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónMúsica
 • ISBN: 9788416665389
 • Valoración del libro: 4.49 de un máximo de 5
 • Votos: 61
 • Autor(a) de la reseña: Zoe Gil gil
 • Fecha: 11/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.23 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 608
 • Incluye un resumen PDF de 49 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Aquest serà un llibre revelador per a tothom que conegui i gaudeixi d’en Bruce Springsteen; però és molt més que unes memòries d’una rock star llegendària. És un llibre per a treballadors i somiadors, per a pares i fills, per a amants i solitaris, per a artistes, monstres i per a qualsevol persona que encara no hagi descobert el riu sagrat del rock and roll; escrit amb el lirisme d’un compositor singular i la saviesa d’un home que ha reflexionat profundament sobre les seves experiències.Tot va començar el 2009, en concloure l’actuació de Bruce Springsteen i la E Street Band a la mitja part de la Super Bowl. Va ser tan estimulant que en Bruce es va decidir a escriure sobre el que havia experimentat i així, sense saber ben bé què en sortiria de tot plegat i amb força discreció, posà fil a l’agulla i va anar filant-se aquesta monumental autobiografia. Ens descriu com va ser la seva infantesa a Freehold, Nova Jersey; una colpidora barreja de foscor, perill i poesia que va anar conformant l’imaginari de les seves cançons, tot conduint-nos al moment que ell defineix com el seu «Big Bang» particular: la primera vegada que va veure l’Elvis Presley al programa televisiu d’Ed Sullivan. També, amb sinceritat i humor, ens relata la seva lluita per convertir-se en músic, els seus inicis com a líder d’una banda, la form...
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - PPTX - CSV - PDF - HTM - EPUB - TXT - WORD. Compresión disponible ARJ - RAR - 7Z - EML - ZIP
 • Servidores habilitados: Google Drive - MEGA - FileNurse - Mediafire - Torrent - Gett - Dropbox
Votar:

Otros libros del género o colección Música

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Bruce Springsteen