Descargar Maria del mar Bonet, Intensament en PDF de Jordi Bianciotto I Clapes

Descargar Maria del mar Bonet, Intensament en PDF de Jordi Bianciotto I Clapes año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Maria del mar Bonet, Intensament
 • Autor del libroJordi Bianciotto I Clapes
 • Fecha de publicación: 4/9/2017
 • EditorialARA LLIBRES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónMúsica
 • ISBN: 9788416915057
 • Valoración del libro: 4.64 de un máximo de 5
 • Votos: 89
 • Autor(a) de la reseña: Catalina Sánchez Gómez
 • Fecha: 7/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.04 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 399
 • Incluye un resumen PDF de 43 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Ara que celebrem els 50 anys de Maria del Mar Bonet dalt dels escenaris, ara que l’artista mallorquina brilla més que mai com a referent cultural universal del nostre país, Jordi Bianciotto l’acompanya en un emocionant recorregut al llarg de la seva vida i la seva carrera. Un relat escrit amb la col·laboració i la implicació de la cantant, fruit de moltes hores de conversa i concebut sense nostàlgia, amb la mirada alçada al futur, amb tot el coratge i la sensibilitat de qui ha guiat els somnis de diverses generacions amb la seva veu. Recorrerem en primera persona els seus inicis a Palma i l’arribada a Barcelona, el pas per Els Setze Jutges i la integració en la Nova Cançó. Viatjarem a l’origen de cançons d’abast popular com ara «Què volen aquesta gent», «Mercè» i «L’àguila negra», i seguirem amb detall la seva evolució com a artista inquieta, sempre disposada al repte i l’aventura, que l’ha portada a treballar amb músics d’arreu de la Mediterrània i d’altres mars i oceans. Des de Mallorca al món. Amb elegància i discreció; amb la seguretat de qui ha triat sempre el seu camí a través de la llengua, la música, el paisatge i l’emoció; de l’artesania i de l’art: Maria del Mar Bonet, intensament.
 • Otros formatos de descarga disponibles: OEB - TIFF - SNB - WORD - RB - TXT - EPUB - PDF - DOC. Compresión disponible TAR.Z - RAR - BZ - ZIP
 • Servidores habilitados: MyUpload - Google Drive - Dropbox - Torrent - MEGA - Ivoox - Gett - Mediafire
Votar:

Otros libros de la editorial ARA LLIBRES

Otros libros del género o colección Música